background

Anestesisjuksköterska – Bemanning

Anestesisjuksköterska – Bemanning

Är du nyfiken på att arbeta som anestesisjuksköterska inom bemanning? Hos Magnifiq finns ett omfattande utbud av uppdrag för dig, oavsett din erfarenhetsnivå. Vi är ett bemanningsföretag med lång erfarenhet inom rekrytering av hyrsjuksköterskor.

Här finns både heltids- och deltidjobb för anestesisjuksköterskor runt om i hela Sverige, helt anpassade efter dina karriärbehov och din livssituation. Med möjligheter att arbeta hos både privata och offentliga vårdgivare kan du hitta den arbetsplats som bäst möter dina önskemål.

Våra lediga jobb för anestesisjuksköterskor

Nedan kan du se ett urval av våra lediga jobb för anestesisjuksköterskor. Eftersom vi inte alltid kan uppdatera listan med tillgängliga jobb omedelbart, rekommenderar vi dig att kontakta oss om du är intresserad av specifika arbetsplatser eller önskar mer information om något av våra uppdrag.

Hur fungerar det att arbeta som anestesisjuksköterska hos Magnifiq?

Magnifiq är experter på bemanning av anestesisjuksköterskor. Tack vare våra avtal med kommuner, regioner och privata vårdgivare kan vi erbjuda ett omfattande urval av uppdrag. Oavsett om du är intresserad av att prova på att arbeta i en annan stad eller söker ett extrajobb vid sidan av ditt nuvarande arbete kan vi hitta en anpassad lösning för dig

Flexibla arbetstider

Som anestesisjuksköterska hos Magnifiq får du friheten att anpassa din arbetstid efter dina personliga behov och livssituation. Vi erbjuder en mångsidig arbetsmiljö med uppdrag som varierar i omfattning, från heltid och deltid till tillfälliga timmar

Trygga anställningsförhållanden

Vi sätter alltid säkerhet och välbefinnande i främsta rummet, vilket återspeglas i de förmåner vi erbjuder. Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du att ha tillgång till sjuklön, försäkringar och tjänstepension, vilket bidrar till en trygg anställning.

Personligt stöd under hela uppdraget

Du tilldelas en dedikerad kontaktperson som stöttar dig genom hela uppdraget. Din kontaktperson hjälper dig med alla frågor och praktiska detaljer, vilket gör att du kan fokusera helhjärtat på ditt arbete och patienterna.

Intresserad av att arbeta hos Magnifiq? Tveka då in att kontakta oss!