background

Operationssjuksköterska – Bemanning

Operationssjuksköterska – Bemanning

Är du operationssjuksköterska och söker nytt jobb inom bemanning har vi på Magnifiq flera intressanta uppdrag för just dig! Vi erbjuder spännande jobbmöjligheter för både nya och erfarna operationssjuksköterskor.

Med uppdrag tillgängliga från norr till söder kan du hitta ditt nästa jobb precis där du vill arbeta. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan hjälpa dig att ta nästa steg i din yrkeskarriär!

Upptäck våra tillgängliga jobb som operationssjuksköterska

Här hittar du ett urval av våra lediga jobb för operationssjuksköterskor. Då vi inte alltid hinner uppdatera alla lediga uppdrag direkt, rekommenderar vi att du kontaktar oss om du är intresserad av specifika arbetsplatser eller vill ha mer information om något uppdrag. Vi erbjuder även möjligheter för hyrsjuksköterskor inom flera olika specialistområden.

Så fungerar det att jobba som operationssjuksköterska hos oss

Magnifiq är specialiserade på bemanning av operationssjuksköterskor och har omfattande erfarenhet inom området. Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverige, vilket ger oss möjligheten att erbjuda ett brett utbud av uppdrag på många olika orter.

Flexibilitet i ditt arbetsliv

Som operationssjuksköterska hos oss får du tillgång till ett varierat urval av uppdrag som både är givande och säkra. Du har friheten att anpassa din arbetstid efter eget behov, oavsett om det gäller heltid, deltid eller sporadiska timmar, över både korta och långa perioder. Vi arbetar tillsammans för att skapa ett uppdrag som är skräddarsytt för dig!

Säkra anställningsförhållanden

Vi garanterar trygga anställningsvillkor för alla våra konsulter, inklusive sjuklön, försäkringar och tjänstepension. Vi strävar efter att erbjuda en arbetsmiljö där du känner dig värderad och säker, vilket är särskilt viktigt i bemanningsbranschen.

Dedikerad kontaktperson

Under ditt uppdrag hos oss kommer du att ha en personlig kontaktperson tillgänglig för att stötta dig med allt från praktiska frågor till yrkesmässig vägledning. Detta säkerställer att du kan koncentrera dig helt på dina arbetsuppgifter och utföra ett viktigt arbete utan distraktioner.

Intresserad av att jobba som operationssjuksköterska hos oss? Kontakta oss gärna för mer information!