background

Specialistsjuksköterska lön

Specialistsjuksköterska lön

Vad tjänar en specialistsjuksköterska?

En specialistsjuksköterska som är anställd av regionen tjänar cirka 41 600 kr i månaden. Lönen kan dock variera beroende på erfarenhet, specialistområde och arbetsplats. Det är viktigt att känna till vad som kan påverka dina löneutsikter som specialistsjuksköterska

Få mer i lön som specialistsjuksköterska inom bemanning

Som specialistsjuksköterska inom bemanning ligger lönen i snitt på cirka 69 200 i månaden. Denna flexibla anställningsform erbjuder inte bara konkurrenskraftig ersättning utan också möjligheten att anpassa din karriär efter dina personliga och professionella behov.

På Magnifiq arbetar vi för att du ska uppleva samma trygghet som konsult som vid en fast anställning. Därför erbjuder vi alltid bra försäkringar, sjuklön, semesterersättning och självklart tjänstepension åt våra konsulter. Vi strävar efter att ge dig de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska.

Olika specialistområden

Beroende på vilket specialistområde du är verksam inom, kan lönenivåerna variera. Som konsult kan du däremot tjäna betydligt mer än i en fast anställning. Här är en översikt över de genomsnittliga lönerna för olika specialistområden inom regionen:

• Röntgensjuksköterska: cirka 39 500 kr i månaden

• Anestesisjuksköterska: cirka 45 100 kr i månaden

• Operationssjuksköterska: cirka 45 500 kr i månaden

Andra faktorer som påverkar din inkomst

Generellt baseras din lön som specialistsjuksköterska på tidigare erfarenheter, kompetens och utbildning. Faktorer som arbetsbelastning och arbetsuppgifter spelar också in. Var du blir placerad kan också påverka vilken inkomst du får.

Upptäck våra lediga uppdrag

Upptäck våra lediga uppdrag för specialistsjuksköterskor och ta nästa steg i din karriär med oss. Som specialistsjuksköterska inom bemanning får du möjligheten att arbeta på olika vårdinrättningar runtom i landet och fördjupa dina kunskaper inom ditt specialistområde. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss!