background

Hyr- sjuksköterska

Bemanningssjuksköterska - psykiatri

Är du intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterska inom psykiatrin? Då har vi lediga jobb och uppdrag för dig! Som psykiatrisjuksköterska specialiserar du dig på att ge vård och stöd till personer med psykiska hälsoproblem. Arbetet kan inkludera att utvärdera patienters behov, planera och genomföra vårdplaner samt att erbjuda terapeutiskt stöd. Vi har ett stort utbud av jobbmöjligheter för dig som psykiatrisjuksköterska i Sverige, oavsett om du är i början av karriären eller har lång erfarenhet.

Kontakta oss i dag för ett vårduppdrag som anpassas efter dina önskemål!

Uppdrag med stor frihet

Som hyrsjuksköterska inom psykiatri hos oss får du möjlighet att välja mellan ett brett urval av trygga och givande jobbuppdrag. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och har ofta möjlighet att styra över dina arbetstider. Vi har uppdrag som är på heltid och deltid såväl som enstaka timmar, över lång tid eller en kortare period,vilket ger dig stora valmöjligheter att forma ditt uppdrag så som du önskar.

Trygghet för dig som konsult

För oss är det viktigt att du mår bra och känner dig trygg under ditt uppdrag, något vi vet inte alltid är en självklarhet inom bemanningsbranschen. Därför vill vi alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och erbjuda uppdrag under trygga villkor med sjuklön, tjänstepension och kollektivavtalsenliga försäkringar. Dessutom får du alltid en personlig konsultschef som hjälper dig med alla dina frågor. Tillsammans med dig försöker vi alltid hitta ett uppdrag som matchar dina önskemål med behoven inom vården.

Lediga jobb psykiatrisjuksköterska

För oss är det viktigt att du mår bra och känner dig trygg under ditt uppdrag, något vi vet inte alltid är en självklarhet inom bemanningsbranschen. Därför vill vi alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och erbjuda uppdrag under trygga villkor med sjuklön, tjänstepension och kollektivavtalsenliga försäkringar. Dessutom får du alltid en personlig konsultschef som hjälper dig med alla dina frågor. Här ser du ett urval av de tjänster vi erbjuder just nu. Det är inte alltid vi har möjlighet att uppdatera alla uppdrag här direkt, så tveka inte att kontakta oss för mer information om våra uppdrag.

Så här fungerar det att jobba med oss

Vi är specialister på bemanning av hyrsjuksköterskor, inte minst inom psykiatri, och har avtal med regioner, kommuner och privata verksamheter i hela landet, från

norr till söder. Som konsult hos oss väljer du om du vill ha en fast tjänst eller vill jobba som konsult på timmar samt hur mycket du vill arbeta. Kanske vill du ha ett extrajobb vid sidan av ditt ordinarie jobb eller vill testa att jobba i en annan stad? Oavsett har vi uppdrag för dig. Du erbjuds alltid en och samma kontaktperson som hjälper dig med allt som rör ditt uppdrag eller om du har några frågor.

Som hyrsjuksköterska inom psykiatri hos oss får du:

Vi är Magnifiq

Viktor Jäderberg

Konsultchef

Sebastian Alanentalo

Konsultchef

Emma Lundgren

Bemanningskoordinator

Adam Haraldsson

Konsultchef

Lina Grönlund

Konsultchef/ Sjuksköterska

Patrik Palmelind

VD