background

Hyr- sjuksköterska

Hyrsjuksköterska

Är du hyrsjuksköterska och letar nytt jobb? Välkommen till Magnifiq! Vi erbjuder ett brett utbud av jobbmöjligheter för dig som konsultsjuksköterska, oavsett om du har lång erfarenhet eller är relativt ny inom branschen. Vi har uppdrag över hela Sverige – från Haparanda till Ystad, även om vi har hjärtat i norr och brinner lite extra för att bemanna Sveriges norra delar.

Många fördelar med att jobba som hyrsjuksköterska

För oss är det viktigt att du får de rätta förutsättningarna, mår bra och känner dig motiverad under ditt uppdrag, så att du kan utföra ditt viktiga arbete på bästa möjliga sätt. Därför erbjuder vi alltid trygga och givande uppdrag åt våra hyrsjuksköterskor. Du får alltid en personlig konsultchef som hjälper dig med alla dina frågor och självklart har du rätt till både pension och sjuklön.

Att jobba som hyrsjuksköterska med Magnifiq innebär dessutom en stor frihet och hög flexibilitet. Du kan ofta styra över dina arbetstider och väljer själv hur mycket du vill jobba - heltid, deltid eller enstaka timmar, till exempel.

Hitta lediga jobb som hyrsjuksköterska

Nedan ser du aktuella tjänster just nu för dig som hyrsköterska, men tveka inte att kontakta oss för mer information om våra uppdrag eller om du har önskemål om att jobba på en specifik ort eller enhet.

background

Kontaktformulär

*
*

Email

*

Telefonnummer

*

Vilket område är du intresserad av?

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är Magnifiq

Viktor Jäderberg

Konsultchef

Sebastian Alanentalo

Konsultchef

Emma Lundgren

Bemanningskoordinator

Adam Haraldsson

Konsultchef

Lina Grönlund

Konsultchef/ Sjuksköterska

Patrik Palmelind

VD