background

Hyr- sjuksköterska

Bemanningsföretag - sjuksköterska

Magnifiq är ett familjärt, norrlandsbaserat bemanningsföretag för sjuksköterskor som hjälper företag över hela Sverige att hitta rätt kompetens. Vi är varken äldst eller störst i vår bransch, men vi är lyhörda, engagerade och vet vad som krävs för att placera rätt personal på rätt plats. Hos oss kan du hyra en sjuksköterska efter behov.

Hitta sjuksköterskor med Magnifiq

I vårt nätverk finns många duktiga och engagerade sjuksköterskor som kan stärka upp där det behövs. Vi vet vad som krävs för att få sjuksköterskebemanning att fungera så att både verksamheten och människorna i den utvecklas och mår bra. Det gör att du alltid kan känna dig trygg i att vi hjälper dig att hitta en sjuksköterska som möter ditt företags specifika behov.

Det har ingen betydelse om du behöver hjälp med bemanning för ett kortare eller längre uppdrag, vi hjälper dig oavsett. Våra sjuksköterskor finns alltid redo att stötta upp där det behövs.

Vill du ha mer information?

Om du vill veta mer om hur vi som bemanningsbolag kan hjälpa till med rekrytering och bemanning av sjuksköterskor, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Ring, mejla eller använd kontaktformuläret nedan, så berättar vi mer.

Mejl: [email protected]

Telefon: 090-13 62 00

Kontaktformulär

*
*

Email

*

Telefonnummer

*

Vilket område är du intresserad av?

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är Magnifiq

Viktor Jäderberg

Konsultchef

Sebastian Alanentalo

Konsultchef

Emma Lundgren

Bemanningskoordinator

Adam Haraldsson

Konsultchef

Lina Grönlund

Konsultchef/ Sjuksköterska

Patrik Palmelind

VD