background

Barnmorska – Bemanning

Barnmorska – Bemanning

Är du intresserad av att arbeta som barnmorska inom bemanning? Magnifiq har lediga jobb för dig! Som barnmorska fokuserar du på att ge stöd och vård under graviditet, förlossning och eftervård. Dina arbetsuppgifter kan innebära att bedöma patienters behov, planera och genomföra vårdplaner samt erbjuda nödvändigt stöd. Oavsett om du är nyexaminerad eller har lång erfarenhet, erbjuder vi ett brett utbud av jobbmöjligheter för barnmorskor över hela Sverige.

Utforska våra lediga jobb som barnmorska

Här ser du ett urval av våra lediga jobb som barnmorska. För mer information eller om du har frågor om specifika orter, tveka inte att kontakta oss!

Hur fungerar det att jobba som barnmorska hos Magnifiq?

Magnifiq har lång erfarenhet av att bemanning av barnmorskor. Vårt samarbete med både offentliga och privata vårdgivare ger oss möjligheten att erbjuda barnmorskor ett omfattande urval av uppdrag på olika platser. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till jobb som matchar både din kompetens och dina önskemål.

Uppdrag med stor frihet

Genom att jobba som barnmorska hos Magnifiq får du möjlighet att själv bestämma hur och när du arbetar. Vi erbjuder ett brett urval av uppdrag, från heltid till deltid och enstaka pass, anpassade för att matcha dina individuella behov.

Trygg anställning

På Magnifiq säkerställer vi att alla våra barnmorskor arbetar under trygga förhållanden. Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsförmåner som sjuklön,

försäkringar och tjänstepension för att du ska kunna fokusera på ditt arbete utan bekymmer.

Stöd under hela uppdraget

När du arbetar med oss får du tillgång till en personlig kontaktperson som finns där för att stötta dig genom hela ditt uppdrag. Denna kontaktperson är avsedd att hjälpa dig med alla frågor som kan uppstå och för att säkerställa att du får den nödvändiga hjälpen för att lyckas i ditt jobb som barnmorska.