background

Distriktssköterska – Bemanning

Distriktssköterska – Bemanning

Är du distriktssköterska och vill jobba på ett bemanningsföretag som värdesätter din kompetens? Vänd dig då till oss på Magnifiq! Vi har uppdrag på flera orter runt om i Sverige. Oavsett om du vill arbeta nära där du bor eller är redo för nya äventyr på annan ort, har vi något för dig. Kontakta oss för att få veta mer om våra lediga jobb för dig som distriktsköterska inom bemanning!

Flera lediga jobb som distriktsköterska

Här hittar du ett urval av våra lediga jobb som distriktsköterska. Oavsett om du är nyutexaminerad eller har lång erfarenhet, erbjuder vi uppdrag som matchar dina kompetenser. För mer information eller om du har frågor om specifika orter, är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Jobba som distriktsköterska via Magnifiq

Vi samarbetar både med offentliga och privata vårdgivare, vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett omfattande urval av uppdrag på olika platser. Genom jobba som distriktsköterska hos oss får du tillgång till jobb som matchar både din kompetens och dina önskemål.

Flexibla uppdrag

Hos oss har du stor frihet att bestämma över ditt eget arbetsschema. Vi erbjuder en mängd olika uppdrag, från heltid och deltid till enstaka pass, så att du kan välja det upplägg som passar dig bäst

Trygga anställningsförhållanden

Som distriktsköterska via Magnifiq har du alltid en trygg anställnin. Vi garanterar rättvisa villkor och förmåner, såsom pensionsavsättningar, försäkringar och ersättningar. Detta gör att du kan fokusera på att leverera bästa möjliga vård och utvecklas i ditt yrke.

Kontinuerligt stöd

När du arbetar med oss får du stöd av en personlig kontaktperson som finns tillgänglig under hela ditt uppdrag. Din kontaktperson hjälper dig med allt från praktiska frågor till att säkerställa att du har de resurser du behöver för att lyckas i

din roll som distriktssköterska.