background

Bemanningssjuksköterska lön

Bemanningssjuksköterska lön

Vad tjänar en bemanningssjuksköterska?

En bemanningssjuksköterska tjänar i genomsnitt 53 291 kr per månad. Lönen för bemanningssjuksköterskor kan variera beroende på projektets längd och uppdragets komplexitet. Eftersom bemanningsuppdrag ofta är tillfälliga, finns möjligheter att ta på sig olika typer av uppdrag som kan ge varierande erfarenheter och löneförmåner.

Faktorer som kan påverka din lön

Lönen för en bemanningssjuksköterska beror på flera faktorer, så som utbildning, erfarenhet och arbetsförhållanden. Specialistsjuksköterskor brukar generellt sett ha högre löner än allmänsjuksköterskor. Anställningsformen spelar också roll, eftersom bemanningssjuksköterskor ofta har en högre ersättning jämfört med sina kollegor inom regioner eller kommuner.

Faktorer som kan påverka din lön:

• Geografisk placering

• Typ av arbetsplats

• Specifika arbetsuppgifter

• Nivå av arbetsbelastning

Flera fördelar med att arbeta inom bemanning

Som bemanningssjuksköterska via Magnifiq får du inte bara en attraktiv lön, utan även många andra förmåner. Vi värdesätter din trygghet och erbjuder därför omfattande försäkringar, sjuklön, semesterersättning och tjänstepension. Dessutom får du flexibiliteten att välja var och när du vill arbeta och kontinuerligt stöd från en personlig konsultchef. Vår målsättning är att du ska kunna fokusera fullt ut på ditt arbete och din personliga utveckling.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om löneutsikterna för bemanningssjuksköterskor eller har frågor om våra uppdrag? Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om hur vi arbetar!