background

Stafettläkare

Som stafettläkare hos Magnifiq kan du alltid räkna med att vi sätter dina behov i första rummet. Vi är trygga, lyhörda och gör allt för att du som konsult ska trivas. Hos oss får du personlig rådgivning och stöd från start till mål, med en konsultchef som lyssnar på dina behov. Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna som stafettläkare!

Arbeta som hyrläkare hos Magnifiq

Att arbeta som hyrläkare hos Magnifiq innebär att du får tillgång till en rad förmåner som gör ditt arbete både givande och bekvämt. Vi erbjuder trygga villkor med sjuklön, tjänstepension och kollektivavtalsenliga försäkringar. Som hyrläkare hos oss har du också friheten att bestämma hur mycket du vill jobba, oavsett om du föredrar heltid, deltid, dagar eller nätter. Våra uppdrag finns över hela landet, från norr till söder.

Vi erbjuder:

• Stor flexibilitet och frihet

• Bra villkor och en konkurrenskraftig lön

• Varierade uppdrag från norr till söder

• Personlig och professionell utveckling

Personligt stöd

En personlig konsultchef finns alltid till hands för att ge dig stöd och rådgivning, vilket garanterar att du får de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt arbete som stafettläkare. Din konsultchef är din främsta kontaktperson som hjälper dig med allt från att hitta rätt uppdrag till att lösa eventuella problem som kan uppstå.

Upptäck våra lediga jobb för läkare

Här kan du se ett urval av de lediga jobb vi erbjuder för läkare just nu. Vi har många spännande och givande uppdrag över hela landet, både för dig som söker heltid, deltid eller specifika arbetstider. Eftersom vi ständigt får in nya uppdrag kan vi inte alltid uppdatera alla lediga jobb här direkt, så tveka inte att kontakta oss för mer information om aktuella möjligheter!

Vi hjälper dig att komma igång

Vi är specialister på bemanning av konsultläkare och har avtal med regioner, kommuner och privata verksamheter över hela landet. För att hjälpa dig att komma igång som konsultläkare erbjuder vi en smidig och stöttande process från start till mål. Vi ser till att matcha dina kompetenser och önskemål med rätt uppdrag. Med vår hjälp blir din övergång till konsultläkare både enkel och problemfri, och vi finns alltid här för att svara på alla dina frågor.