background

Undersköterska – Bemanning

Undersköterska – Bemanning

Magnifiq är ett specialiserat bemmaningsföretag för dig som undersköterska och vi har avtal med regioner, kommuner och privata verksamheter över hela landet. Som konsultundersköterska hos oss får du möjligheten att arbeta på ett sätt som passar dig bäst, med stor frihet att välja uppdrag som matchar dina preferenser. Vi erbjuder både korta och långa uppdrag, på heltid eller deltid, och du kan själv bestämma hur mycket du vill arbeta.

Jobba som konsultundersköterska

Att arbeta som konsultundersköterska innebär stor flexibilitet och många möjligheter. Är du nyfiken på livet som bemanningsundersköterska? Vi hjälper dig hela vägen och ser till att din upplevelse blir så smidig som möjligt!

Hos Magnifiq får du stöd från ett dedikerat team som hjälper dig genom hela din resa. Vi tar hand om allt det praktiska med ditt uppdrag, från att hitta rätt matchning till att ordna med logistik och boende. Vi ser till att du har en bra balans mellan arbete och privatliv och att du trivs, oavsett om du arbetar nära hemmet eller på annan ort.

Trygga villkor och personligt stöd

Vi förstår hur viktigt det är att du känner dig trygg och mår bra under ditt uppdrag. Därför erbjuder vi trygga villkor med sjuklön, tjänstepension och försäkringar. Som undersköterska hos oss får du alltid en personlig konsultchef som hjälper dig med alla dina frågor och ser till att du har de bästa förutsättningarna för att lyckas. Din konsultchef är din främsta kontaktperson och stödjer dig genom hela uppdraget

Upptäck våra bemanningsuppdrag för dig som undersköterska

Nedan ser du ett urval av våra uppdrag för dig som undersköterska. Som ett framstående bemanningsföretag för undersköterskor strävar vi alltid efter att matcha dina önskemål med vårdens behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information om alla möjligheter som väntar dig. Din perfekta matchning kan vara bara ett samtal bort!

Kontakt

[email protected]

090-13 62 00 Storgatan 93 3 trappor 903 33 Umeå Visselblåsning